Számítógéphez kell számítógépasztal (vagy mi a neve ) ?
Összeirtam pár dolgot (pc +kellékek) amit lehet hogy meg fogok venni , márcsak az asztal nincs
Itt vannak amiket felirtam , ha ezt is megnéznétek hogy megéri e és hogy jó is e azt megköszönném :)
Samsung s22f350fhu monitor
PC Gaming377, Intel® Core™ I7 3,4GHz, 8 GB RAM, 2 TB HDD, videokártya GeForce GT710, Supernova
Trust GXT 1180RW 4 az 1 -ben gaming szett, billentyűzet, fejhallgató, egér és egérpad, magyar kiosztás.
Így az egész kb.250 ezer
Ezt az Emag-os pc-t szerintem felejtsd el, nem éri meg az árát! Ráadásul az a videokártya alkalmatlan elég sok játékra.
Például ennyi pénzért ez a gép jobban megérné: [link]
De inkább azt javaslom, hogy állítsd össze saját magad, a saját igényeid szerint. Esetleg használtan is érdemes megnézni, ennyiért már kétszer olyen jó gépet kapsz, mint újan!
Úgyhogy gyorsan felejtsd el ezeket, mert pénzkidobás lenne!!!
A monitor talán még jó, bár TN panales, szerintem ennyiért lehet IPS vagy VA panelest is találni.
Gt 710-el teljesen alkalmatlan a gép.
Pc asztalt valami bútor boltban kéne rendelned egyedi elképzelés alapján kb 15-20k.
Pcx-en osszeallitod, 5k-ert osszeszerelik.
-1600AF
-B450 Pro4
-Gskill aegis 2*8 ddr4
-Videokartya ami belefer
-SilentiumPC signum sg1 tg / focus G
-Kingston a2000 nvme ssd
-hdd amilyen neked celszeru, en valami egy tv-set javasolnek
-tápegységen ne nagyon sporolj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!