Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógéphez kell számítógépa...

Számítógéphez kell számítógépasztal (vagy mi a neve ) ?

Figyelt kérdés

Összeirtam pár dolgot (pc +kellékek) amit lehet hogy meg fogok venni , márcsak az asztal nincs

Itt vannak amiket felirtam , ha ezt is megnéznétek hogy megéri e és hogy jó is e azt megköszönném :)

Samsung s22f350fhu monitor

PC Gaming377, Intel® Core™ I7 3,4GHz, 8 GB RAM, 2 TB HDD, videokártya GeForce GT710, Supernova

Trust GXT 1180RW 4 az 1 -ben gaming szett, billentyűzet, fejhallgató, egér és egérpad, magyar kiosztás.

Így az egész kb.250 ezer

2020. júl. 19. 20:33
 1/9 anonim válasza:

Ezt az Emag-os pc-t szerintem felejtsd el, nem éri meg az árát! Ráadásul az a videokártya alkalmatlan elég sok játékra.

Például ennyi pénzért ez a gép jobban megérné: [link]

De inkább azt javaslom, hogy állítsd össze saját magad, a saját igényeid szerint. Esetleg használtan is érdemes megnézni, ennyiért már kétszer olyen jó gépet kapsz, mint újan!

2020. júl. 19. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Asztal? Minek? Nekem is a szomszéd tartja a monitort, amíg gépezek. Valami asztal csak kell, amire lerakod a monitort, egeret, billentyűzetet legalább, ha más nem egy íróasztal is megfelel.
2020. júl. 19. 20:52
 3/9 anonim válasza:
Azt a Trust szett is egy gagyi, olcsó valami, inkább vedd meg külön ezeket, olvass utána melyik a legjobb, ott a prohardver fórum, vagy olvasd el a vásárlói véleményeket!
2020. júl. 19. 20:54
 4/9 anonim válasza:

Úgyhogy gyorsan felejtsd el ezeket, mert pénzkidobás lenne!!!

A monitor talán még jó, bár TN panales, szerintem ennyiért lehet IPS vagy VA panelest is találni.

2020. júl. 19. 20:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Összerakni nem szeretnék , ugyanis nem nagyon értek hozz tudnátok egy egész setup-ot ajánlani kb 300 ezer ig ?
2020. júl. 19. 21:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Játékra is kéne
2020. júl. 19. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Gt 710-el teljesen alkalmatlan a gép.

Pc asztalt valami bútor boltban kéne rendelned egyedi elképzelés alapján kb 15-20k.

2020. júl. 19. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Pcx-en osszeallitod, 5k-ert osszeszerelik.

-1600AF

-B450 Pro4

-Gskill aegis 2*8 ddr4

-Videokartya ami belefer

-SilentiumPC signum sg1 tg / focus G

-Kingston a2000 nvme ssd

-hdd amilyen neked celszeru, en valami egy tv-set javasolnek

-tápegységen ne nagyon sporolj

2020. júl. 19. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
AMD RYZEN 5 1600AF csak hardveraprón kapni!
2020. júl. 20. 03:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!