Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legjobbb Linux?

Melyik a legjobbb Linux?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Melyik a legtestreszabhatóbb/ legszebb Linux? és amiben keveset kell terminált használni
febr. 10. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Ezek nagyrészt szubjektív dolgok. Legszebb? Ez attól függ, hogy neked mi tetszik. Legtestreszabhatóbb? Mindegyik tetszőlegesen testreszabható. Terminált meg ma a populárisabb disztróknál csak akkor kell használni, ha szeretnéd, vagy ha tényleg nagyon spéci dolgot akarsz beállítani. Az összes lényeges dolgot be lehet állítani grafikus felületen is.
febr. 10. 15:17
 2/6 urandom0 ***** válasza:
84%
Mindegyik testreszabható (talán az immutable disztrók nem annyira), és mindegyik tud szép lenni (kinek mit jelent a szépség...). Terminálozni manapság keveset kell egy átlagos disztró használata során, bár az igaz, hogy sok disztróban alapértelmezetten nincsenek meg egyes grafikus segédeszközök, amik másokban igen (pl. Fedorában nincs tűzfalkezelő alkalmazás). Emiatt én Linux Mintet szoktam ajánlani a Linux-szal most ismerkedőknek.
febr. 10. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Linux Mint szerintem is. Aztán majd meglátod...
febr. 10. 21:21
 4/6 Thunderfairy ***** válasza:
Csak a Linux Mint. Lehetőleg Cinnamon felülettel.
febr. 11. 09:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Ubunturol velemeny?
febr. 11. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Páran írtuk a Mint-et...
tegnapelőtt 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!