Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Attól hogy mérnökinformatika...

Attól hogy mérnökinformatika képzésre megyek még eltudok helyezkedni később valami szoftver közeli programozó pozícióba ?

Figyelt kérdés
Még nem tudom melyik része érdekel az informatikának és a mérnökinfot jobbnak találtam ilyen szempontból. Szerintetek menjek inkább programtervezőre vagy jó ez igy?

tegnap 21:48
 1/4 anonim válasza:
0%

Ha ilyen kerdeseket teszel fel, inkabb ne oda jelentkezz, hanem valami gagyi infos szakra.

Ocsemtol tudom, hogy elsoben az evfolyam felet kiszorjak, a maradek 30% evekig bukdacsol, es kb. a legprobb 20% veszi siman az akadalyokat, mint pl o. Szoval meg az orvosinal is nehezebb szak es ugy tunik, benned nincs eleg elhivatottsag ehhez.

tegnap 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Honnan tudjuk, hogy el fogsz-e tudni?
tegnap 22:02
 3/4 anonim válasza:
0%
1hez: legalabbis a BME-n igy van, persze lehet, hogy gagyibb vidrki egyetemen konnyebb.
tegnap 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
Szegedi infón is elég durva a szelektáció.
tegnap 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!