Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Barátnőm apjának miért csinálj...

Barátnőm apjának miért csinálja ezt a számítógépe?

Figyelt kérdés

Nem mintha nem értenék ehhez a dologhoz de ma a munka helyen értesültem a dologról rám írt a barátnőm, hogy nem működik az apja gépe.

Először nem csodálom van mikor napokig megállás nélkül megy a gép sőt, talán volt mikor 1 héten keresztül, úgy, hogy le se volt kapcsolva. Szinte mindig én szoktam lekapcsolni a gépet.

És az a géppel a probléma, hogy be volt kapcsolva a gép, mert a ház az zörgött búgott és hogy nem akart a gép bekapcsolni. Mikor most este haza jöttem de lekapcsolni se lehetett hiába nyomtam a fő kapcsolót.

Na szerintem a probléma itt az, hogy totálisan fel volt melegedve a gép a hűtő ventilátor se működhetett úgy, ezért csináltam azt, hogy kihúztam a tápkábelt a gépből, majd kB 5 perc után vissza dugtam, de azt viszont már nem néztem meg, hogy be e lehet kapcsolni, majd reggel.

A másik dolog a gépet hátulról teljesen belepi a por. A gépek meg olyankor alapból lassan működnek mikor teljesen poros belülről és főleg a ventilátor munkáját hátráltatja, így hűteni is alig tud és mivel nem is nagyon hűt teljesen felmelegszik belülről a gép alaplap meg minden és áramköri hibája lehet. Na de azért ki kérem a ti véleményeteket is!

Köszönöm a válaszokat előre is!

#számítógép #hiba #felmelegedés #Rossz hűtés #Por, poros gép
2020. jún. 8. 23:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Adatvesztés szokott lenni akármilyen erődöt építesz. Erre való a normális backup stratégia, amit aztán tartanak is kötelezően. Ebben az esetben a por lehet a hunyó.
2020. jún. 9. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!