Baj hogy ilyen gépet vettem?
Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot de ez ki volt állítva. Mármint ahogy bemész a boltba ott ki vannak téve az asztalra kinyitva, nem pedig dobozban. Ez szerintetek baj? Mármint az nem jelenti azt hogy az rosszabb vagy lenne valami baja? Mobil és laptop shopban vettem.2020. márc. 16. 20:44
1/4 szántóvető 

válasza:

nekem nem.garit kaptál rá,max ment néhány száz órát.nem tudtak volna bontatlan példányt adni?
2/4 anonim 

válasza:

én is original csomagolásost vettem volna
az ilyen kiálított gépeket amugy olcsóbban szokták adni
3/4 anonim 

válasza:

Nem baj, ha amúgy makulátlan állapotban van és olcsóbban megkaptad, mint a bontatlan változatot. A kiállítási darabokra általában rá lehet alkudni, mivel bontottak és hetekig fogdosta őket mindenféle jött-ment.
4/4 A kérdező kommentje:
Mikor megvettem és itthon bekapcsoltam akkor még nem volt rajta semmi. Mármint csinálnom kellett egy fiókot. Addig nem tudtam semmi mást csinálni. Így is használhatták a boltban? Nem úgy nézett ki mint amit már használtak volna. Windows csak ezen a gépen volt telepítve a többi op rendszer nélkül volt.
2020. márc. 16. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!