Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy úszhatom meg az átverés?...

Hogy úszhatom meg az átverés? Honnan tudhatom igazat mondanak-e? (Laptop javítás)

Figyelt kérdés

Beindult a laptop de a képernyő nem mutatott semmit. A laptop kb. 60 ezret ha ér.

Szervizbe vittem 35 ezerbe került, annyim nem is volt őszintén, de megoldottam, mert hívtak, és mondták eladják ha nem megyek érte

A kérdésre mi volt a gond, hebegés, szét volt csúszva minden, forrasztani is kellett, de semmi konkrét választ nem kaptam. Lehet hogy csak kitisztították, és annyi volt a baja? Mindenesetre az ürge nem tűnt

őszintének. Kérdeztem pótolta -e a 2 csavart a hátuljában(mert láttam hogy hiányzik és megkértem rá ), mondta persze. Ott meg se néztem, otthon látom nem pótolták.

Ti hogy kerülnétek el az átverés?

#Debrecen #laptop #laptopjavítás
2020. jan. 14. 21:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Tehát nem kaptál átviteli elismervényt, amin szerepel az adószám, sőt számlát sem kérnél, amit nem is tudna adni, mert nem is számlaképes?

Mert akkor nem is fenyegetőzhet eladással, de te igen: NAV-feljelentéssel.

2020. jan. 15. 10:15
 12/13 anonim válasza:
89%
Az enyémnek is ez volt a baja. Azt mondták, hogy ha új alkatrészt rendelnek bele, akkor 30 ezer lesz, de ha ők csinálják meg forrasztással, akkor 12 ezer. Az olcsóbbat választottam, jó lett a laptop.
2020. jan. 20. 09:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Kocsord on történt..
2020. jan. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!