Hogy úszhatom meg az átverés? Honnan tudhatom igazat mondanak-e? (Laptop javítás)
Beindult a laptop de a képernyő nem mutatott semmit. A laptop kb. 60 ezret ha ér.
Szervizbe vittem 35 ezerbe került, annyim nem is volt őszintén, de megoldottam, mert hívtak, és mondták eladják ha nem megyek érte
A kérdésre mi volt a gond, hebegés, szét volt csúszva minden, forrasztani is kellett, de semmi konkrét választ nem kaptam. Lehet hogy csak kitisztították, és annyi volt a baja? Mindenesetre az ürge nem tűnt
őszintének. Kérdeztem pótolta -e a 2 csavart a hátuljában(mert láttam hogy hiányzik és megkértem rá ), mondta persze. Ott meg se néztem, otthon látom nem pótolták.
Ti hogy kerülnétek el az átverés?
Érdekesen működnek egyes szervizek, ilyen összegnél előzetes árajánlat / egyeztetés nélkül nem is illett volna elvégezni a javítást.
Hacsak nem mondta előre, hogy erre számíts, ennyiért vállalja. Akkor viszont mindegy, mit csinált, mert szabadáras szolgáltatás, ami a két fél kölcsönös megállapodása alapján bármennyi lehet.
Szélsőséges példa, ha te beleegyezel 200 ezerbe, akkor annyi.
"Ti hogy kerülnétek el az átverés?"
Ki kell kötni az előzetes árajánlatot, előre tisztázni a vizsgálati díjat is.
De egy tisztességes vállalkozásnál ezt kérni sem kell.
"mert hívtak, és mondták eladják ha nem megyek érte"
Miért, az átvételi elismervényen aláírtad, hogy eladhatják?
Ha nem írtál alá ilyet, akkor nincs joga eladni.
Gondolom ez nem szerviz hanem valami zugszerelde. Egy korrekt szervizben legyen az AKÁRMILYEN, autó, háztartási gép, bringa, anyám kínja, a hiba feltárása után tájékoztatniuk kell a javítás költségeiről.
Ha nem kamu ez a kérdés, akkor te voltál a hülye amiért ilyenbe belementél.
Legközelebb ne ilyen sufniba vidd a cuccaidat javíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!