Próbál lehúzni az apple. Mit tegyek?
röviden tömören:
vettem egy iphone 6 készüléket fél éve, és a kijelzőt be lehet nyomni több helyen, mint egy kis gombot. gondoltam felviszem, garanciába javítják vagy cserélik.
olyan választ kaptam hogy :
-a készülék ház hajlott, és a kijelzőből hiányzik egy darab.
kifejtem: a kijelző házban ÉN nem láttam deformációt, a kijelzőből pedig azért "hiányzik" egy darab, mert egyszer hegesztés közben egy fémszilánk bele égett a kijelző szélébe (gatyán, és üvegfólián keresztül), és egy 1mm-es dologról van szó.
Ezekre hivatkozva az apple nem cseréli és nem is javítja a készüléket, csak abban az esetben ha térítem a javítás költségeit, ami nem is javítás lenne, hanem fődarab cseréje (készülék csere) ami bruttó 126 ezer ft lenne. közbe én már kifizettem a készülékre 160 ezret mikor kézhez vettem két éve. mit tudok tenni?
"mit tudok tenni?"
Kipengeted, vagy használod így. Te égetted meg, erre nincs garancia.
Igazuk van. Azt te se gondolod hogy kilyukasztottad a kijelzőt és ők ingyen , garanciába kicserélik.
Persze valamit nem lehet érteni az irásodból,
mégpedig azt hogy
"vettem egy iphone 6 készüléket fél éve" és
"mikor kézhez vettem két éve ".
Hogy van ez ??
az apple lehuzott amikor eladta azt a telefont neked annyiért..
azt most hogy rossz, meg kell fizetni azt is ám ! :)
látom sok embernek nem tiszta a dolog.
első soron elnézést a helyesírási hibáért, FÉL évet akartam irni, én pedig nem azt várom el hogy a kiégett kijelző miatt legyen érvényesítve a garancia, hanem azt hogy ami már alapból gyártási hiba volt vagy éppenséggel használat közbe jött elő rajta, hogy a kijelző nem fix a készülék házban. ez miatt vittem fel, viszont bele kötöttek a többi dologba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!