Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Próbál lehúzni az apple. Mit...

Próbál lehúzni az apple. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

röviden tömören:

vettem egy iphone 6 készüléket fél éve, és a kijelzőt be lehet nyomni több helyen, mint egy kis gombot. gondoltam felviszem, garanciába javítják vagy cserélik.

olyan választ kaptam hogy :

-a készülék ház hajlott, és a kijelzőből hiányzik egy darab.

kifejtem: a kijelző házban ÉN nem láttam deformációt, a kijelzőből pedig azért "hiányzik" egy darab, mert egyszer hegesztés közben egy fémszilánk bele égett a kijelző szélébe (gatyán, és üvegfólián keresztül), és egy 1mm-es dologról van szó.

Ezekre hivatkozva az apple nem cseréli és nem is javítja a készüléket, csak abban az esetben ha térítem a javítás költségeit, ami nem is javítás lenne, hanem fődarab cseréje (készülék csere) ami bruttó 126 ezer ft lenne. közbe én már kifizettem a készülékre 160 ezret mikor kézhez vettem két éve. mit tudok tenni?

2017. jan. 4. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez kb mindenhol így van, nem lehúzni próbálnak.

Szemmel láthatóan a te hibádból sérült eszközre ugrik a gari, mindegy mi miatt vitted be.

2017. jan. 4. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!