Fa_ember16 kérdése:
Ha már tudom a javascript alapokat, akkor nehéz lenne még mellette megtanulni a phyton-t?
Figyelt kérdés
Ha egy javascript iratot elolvasok akkor értem mit jelent de ha írni kell akkor még nem tudom pontosan mit kéne. Mennyi időbe telhetne nekem megtanulni a phyton alapjait és a javascript-et?2019. szept. 4. 10:17
1/2 anonim válasza:
1. Nem elektronikus eszközök témájú kérdés.
2. Eléggé egyénfüggő, hogy mennyi időt vesz igénybe két nyelv között való migrálás vagy egy nyelv megtanulása.
3. "de ha írni kell akkor még nem tudom pontosan mit kéne." - akkor nem tudod az alapokat. Valamelyik nyelven tanuld meg rendesen az alapokat - algoritmusokat, adatszerkezeteket, paradigmákat - gyakorolj (erre vannak remek interaktív gyakorlóoldalak: Codewars, Hackerrank, Codingbat, Codinggame,...), csinálj saját kútfőből kisebb projekteket. Majd ha kellő jártasságod van az egyik nyelvben, térj át egy másikra.
Kettő nyelvet alapok, kellő gyakorlat nélkül keverni nem érdemes, mert belezavarodsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igazábol már használom tanuló interaktív appot:grasshopper l. És ami nen interaktív: learnJava9 és termux
2019. szept. 4. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!