Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP-t telepítettem, és...

Windows XP-t telepítettem, és evvel kapcsolatosan kérdezhetnék?

Figyelt kérdés

Poénból felraktam egy kétmagos HP6910p-re XP-t, hogy megnézzem azt, hogy mire lehet még egyáltalán használni.Raktam fel egy wi-fi drivert, egy ősöreg Chrome-ot, és elkezdtem driverek után kutatni a neten.

Belefutottam egy oldalba amelyiktől teljesen "kiakadt" az XP biztonsági központja, de minden tiltásban felülbíráltam.

Amíg az oldal telepítője futott, a gép teljesen lefagyott közel fél órára, már azt hittem hogy telepíthetem újra a rendszert. Egyszer csak végzett, és én újraindítottam a gépet.

Azóta az egyik legfrissebb Chrome-mal akár online, HD-ben tudom nézni a youtube-t! A hullámos képernyő-görgetés természetesen teljesen megszűnt, az asztal pedig 1280x800-as, 32 bites színnel! Ezen kívűl felrakott egy Microsoft .NET Framework 4 Extended-et is, meg még néhány dolgot.

A kérdésem igazából az lenne hogy hogy a fenébe lehetséges, hogy az XP hibátlanul, a jelen kornak megfelelő színvonalon képes működni? Komolyan felmerült bennem, hogy hagyom a Win7-et a francba, (amúgy sem csíptem) és visszaváltok az XP-re. A 7 semmi olyant nem tud, amit az XP ne tudna!

2019. szept. 3. 07:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Most jon ki az új Call of Duty Modern Warfare 4, kuldjel mar rola kepet.

A steamot telepitsed mar le, erdekel.

2019. okt. 23. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!