Nekem xbox one s konzolom van amin fel telepítettem Cdről a Forza Horizon 4-et. Viszont ha le törlöm és kóddal telepítem megmaradnak az eddigi mentéseim vagy újból kell játszani?
Megmaradnak, sőt, ha van internet-csatlakozásod, akkor a Live fiókodba is készít egy biztonsági felhőmentést, onnan is folytathatod. Ha törölni szeretnéd a gépeden levő mentést, azt külön kell megtenned:
My games & apps menüpontban kiválasztod a játékot
MENU gombot megnyomod a kontrolleren
Manage game & add-ons menüpont
Saved Data menüpont
Delete from console
Először is ha kóddal megveszed a játékot akkor semmit nem kell letörölni. Beírod a kódot és kész. Egyszerűen utána nem kéri többet a lemezt. Ugyanis a játék teljesen ugyanaz. Annyi a különbség, hogy utána internetről is újra tudod telepíteni a játékot lemez nélkül.
A mentést magában meg ne törölgesd, semmi ok nincs rá. Ha interneten vagy akkor pár percenként csinál róla biztonsági mentést a rendszer. Ha letörlöd a játékot bármilyen okból akkor csak simán nyomj rá egy "uninstall all"t a games and apps / manage menüben, nem kell külön mentést törölgetni abból csak gondod lehet. Uninstallal biztosan megmarad a tartalék mentés a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!