Meg lettem hackelve?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm facebookját meghackelték, a nevében írogattak én pedig véletlenül megnyitottam egy ilyen üzenetet. Most engem is meghackeltek? A jelszómat már lecseréltem, de csak negyed órával később.
Tudom hülye kérdés de biztosra szeretnék menni
2018. febr. 15. 16:09
1/9 anonim válasza:
Attól hogy az ő Fb fiókjába beléptek és onnan üzeneteket küldtek, melyeket megnyitottál, nem hiszem hogy bármi történhetett, bár ha linkre is kattintottál akkor nem tudom...
2/9 anonim válasza:
Azonnal kapcsolj ki mindent!
A bejövő villanyvezetéket vágd el,az ablakokat kezd el bedeszkázni és várd meg még kiér a TEK!
3/9 A kérdező kommentje:
Rákattintottam a linkre is... :/
2018. febr. 15. 16:38
5/9 A kérdező kommentje:
Még úgy is hogy megváltoztattam a jelszót és beállítottam a kétfaktoros védelmet?
És most mit csináljak? :/
2018. febr. 15. 16:42
6/9 anonim válasza:
Csináld meg a házi feladatot,mert holnap iskola.
7/9 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mer' azt szeretem. :))
Ettől önmagában nem lettél meghekkelve, csak ha az illető figyeli a többi júzert, és úgy keresi a következő áldozatot.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az értelmes hozzászólásokat :)
2018. febr. 15. 17:27
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, ez nem hack, hanem internetes vírus, ami egy idő után "elvonul" néhány nap mulva nekem teljesen rendbe jött a face
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!