Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha egy virus aldozata lettem,...

Ha egy virus aldozata lettem, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Spyware ellen, letoltottem, egy video alatt volt letoltesi linkre kattintottam, csak kiderult hogy egy spyware. Mit tudok tenni? Mi lesz, ha feljelentem az illetot? Lehet vele barmit csinalnom? (A virus mar ninca fent, de nem szeretnem h mas is ebbe a hibaba essen)
2017. febr. 23. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha a vírusirtód észre vette, és letiltotta, akkor elvileg nincs más teendőd

HA nem volt vírusirtód, akkor így jártál

2017. febr. 24. 04:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az #1 -es irja.

A másik felére annyit, hogy nem spkat tehetsz.

Maga a virus készitőjêt nehéz utol érnu. 99% hogy olyan helyen él, ahol jogilag semmit nem lehet vele kezdeni. (india, kína, mexiko..)

Az oldal amibe a beágyazot video van, szintên nem tartozik felelőséggel, max ha jófej figyelmeztet.

A video hosting, meg megint az a kategória, hogy csak külső közvetítőn keresztűl kapja...

Nem egyszerü ezeket jogilag megtámadni.

2017. febr. 24. 06:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi! En tudom, h magyar a keszito. Akkor jelentsem fel? Nem hiszem h az sokra menne, a Youtube nem kommunikal annyira a Rendorseggel szerintem. :(
2017. febr. 24. 07:09
 4/7 Berserker88 válasza:
100%
Rendőrségen a legkisebb gondja is nagyobb, minthogy egy vírussal foglalkozzon. :)
2017. febr. 24. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor, ha feljelentem pl, és, ha csak egy yt videóval tudom bizonyítani (mármint a vírus készítő videójával), akkor nem foglalkoznak vele?
2017. febr. 24. 16:40
 6/7 Berserker88 válasza:
Miért érdekelné őket? Nem tartottak senki fejéhez fegyvert, hogy nézzék meg. Főleg nem kell letölteni minden szir-sz*r linkről bármit is.
2017. febr. 24. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ésszel kéne internetezni..
2017. febr. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!