Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet eltávolítani azt...

Hogyan lehet eltávolítani azt hogy ne írja ki az XP-m hogy hamisítás áldozata lettem?

Figyelt kérdés
Még egy kis hozzá fűzni való: biztos hogy jogtiszta windows-om van, és 1 hónapja letöltöttem az SP3-at a Microstoft web oldaláról és nem volt semmi hiba vagy ilyesmi. Erre(rá 1 hónappal) tegnap kikapcsolásnál frissít egyet a windows, és ma már azt mondja nem jogtiszta a Windows van rajta (fekete háttér, jobb alsó sarokban egy kis embléma hogy nem jogtiszta stb.) Ja és kitöröltem a WGA-t is de semmi változás. MIT TEGYEK???

2014. ápr. 20. 12:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és azt kifelejtettem hogy, lehetséges hogy az Április 8.-i terméktámogatás lejárata miatt van a probléma?
2014. ápr. 20. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak letöltötted, vagy meg is vetted, és megfelelően aktiváltad? Mert ha így történt, akkor a támogatás lejárta után se panaszkodhatna. Ha pedig pl. boltban telepítették, akkor lehet, hogy egyszerűen átvertek.
2014. ápr. 20. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Rá jöttem mi a hiba letöltöttem egy játékot, és amikor kikapcsolom akkor írja ki a frissítést utána ha újra bekapcsolom már azt mondja nem jogtiszta és valószínűleg a játék nem az) csak azt nem tudom hogy lehet kikacsolni hogy kikapcsolásnál ne ajánlja föl hogy kikapcsolja, vagy frissítés utána kikapcsolja.
2014. ápr. 20. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Írjál nekik: [link]
2014. ápr. 22. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!