Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom eltávolítani ezt...

Sanina kérdése:

Hogyan tudom eltávolítani ezt az awardhotspot izét?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég megjelent a böngészőmben egy olyan probléma,hogy a szövegben szavak zöld betűvel kiemelve kettős vonallal aláhúzva,egy felugró jelenik meg ha rámegyek a kurzorral,ami ilyen szöveget tartalmaz: You could win an ipad! awardhotspot.com blabla. felúgrók letiltva.számtalan malwer,spywer,és vírusírtó sem talált semmit. valami ötlet?
2014. jan. 2. 20:22
 1/7 anonim válasza:

Szia! Én is benyeltem..., ezt találtam:

[link]

Ha jutsz valamire, oszd meg légyszi, én is folytatom a keresést.

2014. jan. 3. 11:07
 2/7 anonim válasza:

Ez egy nem kívánatos reklámprogram. Távolítsd el a Start/Vezérlőpult/programok (vagy a programok hozzáadása/eltávolítása) segítségével. Ott keresd ki a neve Better Surf Plus néven van általában. De lehet még LyricsViewer, LyricXeeker, 1.3 Plus HD, Browse2Save, WebCake 3,00, DownloadTerms 1.0, Allyrics, LyricsWoofer, LyricsFan, SimpleLyrics néven is.

Ha ez sikerült, akkor elvileg már nem okozhat több problémát.

Ha viszont nem találod és így nem tudod letörölni valamiért, akkor le kell tiltanod a böngésződben a kiegészítőknél.

2014. jan. 3. 11:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Nos úgy néz ki megoldódott.Nekem a HDVIDCODEC volt a hibás,úgy néz ki.Csodálkoztam is kissé,hogy miért kell ilyen,ha a flash player lejátszik hd videót...nem is jelentkezett egyből,eltelt kis idő mikor megjelentek a reklámok.Egyébként a Malwerbytes Anti malware találta meg.

De még azért megtettem egy radikális lépést,és a Firefox teljes újratelepítése is megtörtént,minden adat törlésével.

2014. jan. 4. 08:52
 4/7 anonim válasza:

Szia! Nálunk a chrome-ba írta be magát, végül nálunk is az lett a végső megoldás, hogy újratelepítettük, mert a vírusírtóink nem találták meg, és minden egyes alkotójától megszabadultunk. Minden bővítményt, kedvenceket, tényleg mindent töröltünk. Újratelepítettük, most jó. Legalább is nagyon remélem, hogy nincs a háttérben totál némán.

Köszönöm, hogy újra írtál! Üdv!

2014. jan. 5. 22:33
 5/7 zabmester válasza:
Nálam szinte minden hónapban megjelenik ez a k*csögség, de sosem tudom máshogy eltűntetni, mint hogy a chrome-ot újratelepítem. Csak azt nem értem, hogyan kerül fel állandóan a gépemre. Meg legszívesebben agyonverném azt a barmot, aki ilyet kitalál.
2014. jan. 30. 16:56
 6/7 anonim válasza:

Firefox-súgó-Hibakeresési információ- Firefox alaphelyzetbe állítása

Mentett jelszavak könyvjelzők minden megmarad nyugodtan csináljátok. A crombol vagy más böngészőböl nekem ez a progi szedte ki yet_another_cleaner.exe - utánna restart

[link]

2014. febr. 10. 09:38
 7/7 Taylor86 válasza:

Helló,

Nekem is hasonló gondom volt. Nálam a KMPlayer-el települt fel egy Plus HD nevű progi és az figurázott. Törlés óta minden működik a megszokott módon.

2014. márc. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!