Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Előfordulhat hogy sotverhamisí...

Előfordulhat hogy sotverhamisítás áldozata lettem miért?

Figyelt kérdés
Minden bekapcsolásnál megjelenik ez a felirat és hogy eredeti windows licencet kell vásárolni. Mi ez. senki nem használja rajtam kivül a gépet semmit nem telepítettem ez is egy vírus avg- nem jelezi. tud valaki segiteni.
2014. márc. 28. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyetlen kérdés. Vásároltad a windowst, vagy letöltötted?
2014. márc. 28. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez a gép 9 éve fut kaptam akkor valami cd-ről lett telepítve az WindowsXP.Most egy hete jött ez a probléma azóta senki nem nyúlt a géphez.Alant olvasom hogy több mindenkinek van ilyen problémája és nem foglalkozik vele.Ez milyen problémát okozhat?Én nem veszek több ezer ft-ért valami új licencet az bisztos.Ha eddig nem volt ilyen probléma most miért van?Üzlet!Ha eddig jó volt bisztos eredeti lehet én nagyon nem értek hozzá azért tettem fel a kérdést.Kösz az érdeklődést.Mi oldja meg a problémát?
2014. márc. 28. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha eddig jó volt bisztos eredeti lehet"

Ha nem vetted meg, akkor az nem eredeti. Ennyire egyszerű.

"...valami cd..."

Az a valami CD szerintem egy illegális másolat volt valami crackel megáldva. Ez illegális dolog, az hogy most rájött a Win hogy nem eredeti, az ellen nem sok mindent tehetsz azon kívül hogy megveszed... Na jó, újratelepítéssel megoldódik a probléma, ha utána szerencséd van és nem töltődik le újra automatikusan egy program ami megvizsgálja a rendszert hogy eredeti-e.

Amúgy szerintem már válts Win 7-re, mert az XP már elavult és sebezhető.

2014. márc. 28. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó hülyeséget beszél nem kell megvenned csak le kell töltened egy windowst és egy lemezre ki kell írni boot lemezként.
2014. ápr. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!