Mi ez az új ijesztgetés a Freemail-el kapcsolatban, hogy nem biztonságos, bárki feltörtheti, azonnal váltsunk?
Tudom, hogy a legtöbb ember ha meghallja ma már Gmail helyett a Freemailt, egyből elkezd hőbörögni, hogy de kaki, ősrégi, minek van neked stb. Ezt most tegyük félre.
Az utóbbi hetekben ismerősöktől hallottam, 3 oldal is figyelmeztetett, cikkekben is olvastam, hogy a kapcsolat nem biztonságos, minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezel a Freemail-re. Az egyik oldal ahol fent vagyok, és meg van adva a Freemail-es e-mailem, már rögtön átirányított, hogy változtassam meg az e-mail címem, és váltsak Freemail-ről.
Mi ez az egész, mi a baj vele, valóban nem biztonságos?
Ti nem láttatok ilyesmit? Mert érdekes, hogy az utóbbi időben több frontról ezt kapom, hogy ideje jegelni a Freemailt, ha előbbutóbb nem akarom, hogy feltörjenek, vagy valami legyen a levelekkel, vagy ne tudjak majd belépni... Ezekről szóltak ezek a dolgok/cikkek.
Köszönet a segítségért, ha valaki írna/megnyugtatna/magyarázna! Van Gmailem is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!