Johny85 kérdése:
Tippmixpro.hu ezt irta: Összevonjuk a Tippmixpro és szerencsejatek.hu oldalon vezetett egyenleged. El akarják kérni a lakcim azonosítómat+Szeméyi számomat. Lenyulhatnak-e valamilyen módon? Biztonságos lenne-e megadni vagy nem?
Figyelt kérdés
Tippmix,pro,biztonság,internet,fogadás,onlinefogadás,szerencsejáték,nyeremény,adatvédelem,megadás,személyi igazolvány,lakcim kártya,#autóverseny #személyi igazolvány #Tippmix #lóverseny #futball #online fogadás #szerencsejáték #lakcímkártya #internetes fogadás
2017. nov. 5. 15:53
1/4 belapus válasza:
Azt nem tudom, miért számítástechnikai kérdés ez, de nem csak ezt írta az SzRt., hanem az ezt előíró törvényre is hivatkozott.
Egyébként bármelyik más - Magyarországon egyelőre nem legális - szerencsejáték oldalon hasonlóan meg kell adni az adataidat, amennyiben fel akarod venni a nyereményedet.
A személyi szám nyilván személyi igazolvány szám akarna lenni.
Amikor megadod az adataidat, akkor rögtön egyeztetik a megadott nyilvántartással, és ha valami nem egyezik vagy nem megfelelően van kitöltve, addig nem enged tovább a rendszer.
Nekem is eltartott néhány percig, amíg rájöttem, hogy a lakcímben a házszám, a lépcsőház száma hová is írandó.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha küsz a vélaszt,akkor nem tudnak lehuzni ha megadom az adatokat?
2017. nov. 6. 16:19
3/4 anonim válasza:
Igen, nyilván egy hivatalos oldal fog csak úgy lenyúlni.
4/4 A kérdező kommentje:
Majd kiderül.
Majd irok ha gebaszvan!
2017. nov. 7. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!