Gigaplaza? - mennyire ajánljátok ezt a helyet? Megbízható vagy inkább ebay-szerű szerencsejáték?
Figyelt kérdés
Úgy értem, most pl találtam 64 GB-os pendrivet nagyon olcsón, na de szabad innen rendelni? vagy olyan ez 64-es ugyan, de aztán abból 50 GB nem működik?
Aki rendelt már innen, mi a tapasztalat?
2017. aug. 4. 07:35
1/4 Bandi1214 válasza:
Még nem hallottam erről a helyről. De ez a pendrive szerintem nem jó. 2.0 ma már kevés.
2/4 A kérdező kommentje:
de csak a 2.0 miatt nem jó szted?
mert akkor oké, jobb a 3,0 nyilván, de ennyiért nekem bőven megéri a 2-es is, ha amúgy nincs baja
2017. aug. 4. 10:06
3/4 Bandi1214 válasza:
Nem ismert márka. Sandisk, kingston, samsung. Ennek az áttlag írási sebessége 1 mb/sec.
4/4 anonim válasza:
Lenyitod az "Összefoglaló"-t és tájékozódhatsz. A "Best Buy" résztől lefelé vannak az ajánlott típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!