A Rufus nevű program mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Nekem nem akarja letölteni a windows 10 telepítőt usb-re, ezért a Rufus nevű programmal rakattam át a telepítőt az usb-re.2017. okt. 15. 10:26
1/6 anonim válasza:
Én már telepítettem windowst rufusszal
2/6 A kérdező kommentje:
Az eredeti windowsom, ami be van aktiválva az ott is be lesz? Microsoft fiókomhoz van csatolva.
2017. okt. 15. 10:35
3/6 anonim válasza:
Teljesen stabil kis program en mar jo par eve hasznalom nem kell tole felni
4/6 anonim válasza:
Ha megvan meg az eredetihez a termek kulcs akkor csak azt kell majd beirni
5/6 anonim válasza:
"Az eredeti windowsom, ami be van aktiválva az ott is be lesz? Microsoft fiókomhoz van csatolva."
Ha OEM, akkor alaplapcserénél bukod csak el, ha dobozos, akkor van termékkulcsod
6/6 P.O.C. válasza:
Akármivel csinálsz USB telepítőt. Pl M$ Media Creation Tool, Rufus, WinToFlash, kisnyúl, stb.
Aktiválni mindegyiknél kell.
A biztonságon meg nem tudom mit értesz. Egyik sem rak bele vírust vagy vágja el a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!