Mi a legbiztonságosabb és lég tartósabb adattároló?
Nekem van DVD/CD író/olvasóm mivel a családnak kell, hisz van amit CD-n akarnak tudni.
SSD-m nekem is van, de 120GB-os (Kingston SSDNow UV400), ezen a rendszerem van és ráférne még pár játék. A HDD-t meg tárolásra használom. Nézzük a tényeket. A HDD olcsó, a mai világ tökéletes megoldása nagyméretű fájlok tárolására. Az SSD még nincs olyan árban, hogy azt tárolásra érdemes legyen használni (átlag felhasználók számára legalábbis szerintem nem), ezért használok én is vegyesen.
Windows 10-em van, bár nehezen váltam meg a win7-től (előtte a winxp-től), de változnak az idők, haladni kell. Mivel év elején beruháztam egy olcsóbb 6. generációs intel procira és mellé lapot meg ramot is vettem így gondoltam miért ne használjak win10-et, elvégre Win10Ready hardvereim vannak. Nem bántam meg, bár hiányoznak a régi rendszerek, de már soha a büdös életben nem lépnék vissza a régebbi rendszerekhez.
Az SSD sem kevésbé sérülékeny, sőt. Na de egy gépházban ugyan hogyan sérülne meg akármelyik is megfelelő rögzítés esetén? Ha félre is rakod biztonsági mentés céljából, nem minden nap fogod elő venni, ha elő is veszed (ritka alkalom miatt) nem fogsz vele dobálózni, odafigyelsz a biztonsági mentésedre (tekinthetünk rá így is).
Igazából már annyira sok pont van ahol a te általad írt dolgok sorra megdőltek és kiderültek, hogy nincs igazad hogy igazából ez már trollkodás a részedről. Csak hajtod a saját igazad, bármi értelmes ellenvetést írnak te annak kapásból a hátrányait keresed, sőt, ki is emeled hogy az nagyobbnak hasson. Felesleges veled beszélni mert nem ismered el az általad leírt tárolási módszerek hátrányait, de az előnyeit hangoztatod ezerrel ez mellett minden mást leszólsz/a negatívumait emeled ki háttérbe szorítva a pozitívumait. Szerencsére a tényeket te sem tudod megváltoztatni kedves felhő-párti (mivel nem jelzi a neved így jelzek hogy neked írok)! :) #25 #26 #29 válaszok az enyémek.
... és akkor idézet az előbbi hozzászóló által linkelt cikkből:
"napjainkban a felhőalapú adattárolásban juthat egyre nagyobb szerephez."
A mágnesszalag! Amit sz.roznak itt egyesek! Meg 2017 van... Ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!