Melyik a leghatékonyabb, legbiztonságosabb trójaik, crypto vírusok ellen : AVG 2015, SuperAntiSpyware, ESET Smart Security 8, Anti Malwarebytes, stb?
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 12:36
1/3 Brenya válasza:
"ESET Smart Security 8" Szerintem.Hosszú évek óta használom(ezt a márkát)és soha nem szedetem be semmit(igaz a figyelmeztetéseket betartom,vagyis nem erőltetek olyan oldalt amit fertőzöttnek jelez). És jól elvan a háttérben még "gyengébb" gépnél is.
2/3 kérdező.. válasza:
Nálam ESET Smart Security 8 van már évek óta.Teszi a dolgát,mindig figyelmeztet ha valami vírusos oldalt vagy programot akarnék telepíteni.
Eset mellett még használom az Anti Malwarebytes-t és a Hitman Pro-t.Szerintem ennél nagyobb védelem már nem nagyon van.
3/3 Molyolo válasza:
Felénk is az ESET a nyerő már pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!