Melyiket választanátok? Malwarebytes, SUPERAntiSpyware, vagy Spybot S&D 2 Beta?
Avast vagy MSE tűzfalnak és általános védelemnek, + Common Sense 2012.
Ha valami durvább kell, akkor Malwarebytes, de csak egyszeri alkalomra. Hosszú távra nem ajánlom mivel eszi a memóriát meg felesleges. Letöltöd, teljes vizsgálat egyszer aztán kész.
Malwarebytes kémprogram irtó. Állandó rezidens védelem (ingyenes is van) Avast stb.
Ezek mind csak kiegészítő védelemnek jók egy rezidens vírusirtó mellé.
Tegyél fel egy vírusirtót (pl MSE, avast, AVG, Panda Cloud)
Mellé egy tűzfal (Comodo, de akár a Win7 saját fala is elég lehet ha ésszel netezel)
És ezek mellé én az MBAM-ot ajánlom. Abból is a free-t. Ez nem rezidens szóval nem foglal semennyi erőforrást, csak akkor mikor futtatod.
Advanced SystemCare 8, IObit Malware Fighter, Avg - vel együtt van a gépen. Hetente kb 1 alkalommal futtatom, néha 2 szer is... Javítás pipálva. Avg nem talált semmit, eddig még.
Driver Booster 2 fent van, nem használtam... Ram csere is volt, lassúnak találom a gépet. ( facet főleg, fél percig keresi ).
Avg-t meghagynám, a többit törölném. SUPERAntiSpyware gondoltam helyettük. Jó ötlet?
Smart Defrag 3 is van, elég az Avg-vel mint védelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!