Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ilyen van? Többi lent.

Ilyen van? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha van egy videóm zeném stb illetve Ha letöltök egy képet videót stb. És ha abba benne van egy vírus És ha az a zene videó stb egy vírus. Ha ven ilyen? Akkor azt észre veszik a vírusírtók és pár internetes víruskereső ahova fellehet küldeni dokumentumok? Helyesírásért boccs És a megfogalmazottságért is.
2010. máj. 10. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg azt látni, hogy kb 2 éve láttál először számítógépet, és fogalmad sincsen az applikációkról. WOW helyett forgathatnád a számítástechnika alapjai c. remekművet, felváltva a helyesírás szabályaival, mert azzal is legalább úgy el vagy maradva, mint az előbbivel.

Jó lenne végre, ha az ilyen önjelölt billgécek rájönnének, hogy a számítástechnika nem a P4-nél meg az 1 giga ramnál kezdődik.

Neked most azt jelenti a vírus, amit a mai világban súlykolnak az egységsugarú felhasználóba (tehát beléd): trójai, férgek, spyware.

Nekem azt jelenti, amit '95-ben is jelentett. Ott nem csak elindítottad a csillivilli cuccot grafikus felületen, és helyrerakott mindent két pillanat alatt, mint most: ott megdolkgoztál azért, hogy megszabadulj a vírustól. Ott nem formázhattadtad újra csak úgy a géped, mert az adataidat egy mozdulattal kitoltad pendrájvra, vagy kiírtad, de rohadtul nem. Ugyanis 360k-s 5,25-ös lemezekre igen sok idő volt arj-vel rátömöríteni a 100 megányi adatot.

Ez nem mond sokat, mi? Ez a baj.

2010. máj. 22. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi koze van a magyar helyes irasomnak a szamitas technikahoz,,sajnos ha te igy leirnad a problemat,angolul,csehul,vagy szlovakul ahogy en magyarul,,mivel hogy magyar iskolat meg nem lattam,,mert nem vagyok magyar,irok ahogy beszelek,erre enyi,,Azt hogy 95 -ben igy volt hogy a virusok,nem tamadtak,nem fertoztek meg a zene,video,kep fajlkat ma mar nemigaz,,tehat jo lene ha frissitened az tudasodat a Malwarekrol,,igen erthetsz valamit a szamitas technikahoz,,de nem a Malwarek -hoz,,Ahoz hogy lefusson az exploit nem kel tarsitani semijen programot,,mivel ma mar az Malwarek beirjak magukat a rendszerleiroba,,es igy bebiztositsa maganak hogy lefusson a karos kod,,ugyanugy bene lehet a kepekbe,zenebe,es videokba,,a tanacsaid,,felrevezetok,,mert ma mar ijen nincsen,,360k-s 5,25-hajlekony lemezeknek mi koze van a mai virusokhoz,,
2010. máj. 22. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Manapság Vírus lehet akármibe , is semmilyen program nem képes aszt megfékezni akár lejátssza aszt akár nem , mert ha már a gépeden van a kérdéses fájl - csak a funkciólitásan múlik az hogy hogyan tegyen kárt a rendszereden - ez tény az új, is a vírusirtók számára ismeretlen kóddal rendelkező autorunt használó vagy megnyitásos alapon működő folyamátok befészkelik magukat is rejtve maradnak .

Is nincs itt sértegetésnek a helye mert valaki helyes írási hibákkal küzd mert nem ismerjük egy mást, -így érvelni csak alátámasztott tényekkel kell ,. ha nem tudsz ilyeneket akkor inkább tanulj a másiktól mert nem szégyen még akkor is ha a másik nehezen fejezi ki magát Magyarul .

Béke nektek Magyarok is a Világ !

2010. máj. 23. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyan szokott a leggyakrabban előfordulni hogy mádiafájloknak álcázzák magukat és nem azok. Bár volt már olyan is hogy képben volt a vírus. Az avast véd ezek ellen...
2010. aug. 21. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!