Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A caspersky virus removal...

A caspersky virus removal tool ezt találta és törölte linux mint firefox flatpack. heur.trojan script miner. gen Van még valami teendő , ujratelepítés , vagy így már rendben van minden?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt az oldalt akartam megnyitni amikor a firefox jelezte , hogy nem biztonságos és nem lép tovább.Én ezt figyelmen kívül hagytam.Utána találta a víruskereső.

tegnap 14:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Böngészőben vannak elmentve jelszavak.Azt nem nyúlták le?
tegnap 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

A topiknyitó kérdésben szereplő oldal az Asus - egy neves hardvergyártó cég - routereinek webböngészőben megnyitható adminisztrációs felületének demóoldala. Nálam a Firefox (135.0.1-es verzió Linux alatt) nem riaszt (sem a uBlock Origin).

Virustotal-lal ellenőrizve:

[link]

nem riaszt, az oldalt tesztelve:

[link] - itt lásd a "File requests" fejezetet érdemes nézni

nem tölt be más oldalakról tartalmakat.

A Kaspersky (nem "caspersky"!) Virus Removal Tool

[link]

meg nem egy rezidens, a gépet folyamatosan monitorozó víruskereső, hanem külön futtatható kártevőkereső.

tegnap 15:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Délelőtt folyamán riasztott , kb. 15 percig.Utána helyreállt.
tegnap 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!