Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehetséges?

Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Játszok a Fortnite-al és egyszer csak kilép és kéri hogy jelentkezzek be az epic games-be. Nem sikerül. Ránézek a gameil-omra és látom hogy valaki megváltoztatta 1 perccel ezelőtt mind a jelszavam mimd az email címem ami az epic games-hez tartozott. Mindezt úgy hogy kétlépcsős azonosító be van kapcsolva mindenhol egy telefonszámra küld sms kódot, de ezt kikerülték úgy hogy valamiféle egyszer használatos kódot kért az illető emailbe. Mindeközben a gmail fiókomat nem törték fel. Ez mi? Most futok a dolgaim után, de nem tudom mit csinálhatnék egy teljes vírusellenőrzésen kívül.
tegnap 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:

"Mindeközben a gmail fiókomat nem törték fel."

Dehogynem, különben nem tudott volna kódot kérni.

ma 07:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Semmi jelet nem találtam hogy feltörték volna.
ma 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
És a telefonos SMS hitelesítést hogy kerülte ki?
ma 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

"Hát ez az! Semmi jelet nem találtam hogy feltörték volna."

Mert valószínűleg nem feltörték, hanem egyszerűen beléptek, valamelyik eszközödről (akár kémprogram segítségével, akár személyesen).

ma 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!