Miért van még a gépemen a vírus?
A víruskeresők jó része nem fogja megtalálni, mert tulajdonképpen nem vírus. Esetleg a Malwarebytes megtalálja (ez ugyebár nem víruskereső, hanem malware eltávolító. Egyébként még itt (is) olvashatsz róla:
#2 Olvastam ezt a linket is.Lefutattam a Malwer-t is az is megtalált 2 kártevő vírust és 10 veszélyes filet.Karanténba helyezte szépen és még ezek után is eltéríti a böngészőt a Safefinder!
Szerintem ebből újratelepítés lesz.
Valószínűleg nem elég figyelmesen olvastad el, mert van egy ilyen:
"A(z) Reimage malware-ek észlelésére használható. A fertőzések eltávolításához meg kell vásárolnia a teljes verziót."
Éppen ezért javasoltam a Malwarebytes nevű programot, az ingyenes.
Azért ennyi kis probléma miatt meggondolnám, hogy érdemes-e újratelepíteni a gépet. Kizárt, hogy ne lehetne megoldani másképp.
Lefuttattam még egyszer a Malwarebyte-ot és talált még egy vírust amit karanténba zárt.A karantént töröltem és most úgy néz ki jó minden! :)
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!Ment a pacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!