CERBER vírus volt a gépemen. Hogy tudom a . CERBER fájlokat megnyitni? (az az utálatos vírus ami elveszi a képeket, adatokat, stb. ) Többi lent.
Figyelt kérdés
Újratelepítettem a gépemet és úgy tűnik hogy eltűnt a vírus. Ez mind szép és jó, de a .CERBER fájlok megmaradtak fura nevekkel. (pl. 0QrJ85jGuH) Nem tudom megnyitni a képeket. Pedig már Total Commanderben is átváltoztattam .jpg fájllá, de semmi... Van erre megoldás?2016. júl. 23. 12:02
1/5 anonim válasza:
"Sajnos a váltságdíj kifizetése nélkül nem lehet visszafejteni a fájlokat"
Ha nem volt biztonsági másolatod, akkor annak annyi.
2/5 anonim válasza:
Zsarolóvírus, ramsomware. Még a Kürt sem tudja kikódolni...
3/5 anonim válasza:
Igen, így van. Azok az adataid sajnos elmentek...
4/5 anonim válasza:
CERBER egy utálat velem is volt ilyen sajna az elmúlt napokba :( fontos a megfelelő rendszer védelem (vírusirtok használata) tölse egy ingynes vírus írtot, hogy ilyen ne forduljon elő :(
5/5 anonim válasza:
Megéri megvenni a fizetős védelem kódját, voltak támadások, de nem engedi át ezeket a zsaroló vírusokat se.
Ez a 30 napos próbaverzió:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!