Kb.3 napja szerintem vírus uralkodik a gépemen. Mi lehet a baj?
Így jár, aki virágboltból "vásárol" szoftvert...
de ha már igen, akkor:
-az nem jutott eszedbe, hogy csinálsz egy partíciót, ahova letöltés után elmented a letöltött dolgaidat (játék, zene, akármi más)? Legközelebbi ilyen esetkor csak átnézed azt a partíciót, hogy fertőzött-e, ha tiszta, akkor már lehet kérdés nélkül újratelepíteni a PC-d. A másik partíción csaka Windows meg a telepített programok lennének.
Amúgy nem olyan nagy gáz ez, valamilyen adware-t kaptál be, szpotam már be én is hasonlót egyszer, bár az nem volt olyan durva mint ez. Már csak azért is ajánlom az újratelepítést, mert ha ezt bekaptad anélkül, hogy jelzett volna az antivírus valós idejű védelme, bekaphattál mást is, amiről nem tudsz.
Milyen Eseted van? Gondolom torrentes Fix, az nem ér semmit, tett róla a gyártó, hogy így legyen, aztán ez az ára. Inkább vedd meg egy évre a licenszét és töltsd le a próbaverziót, de a gyártó oldaláról.
2. A böngésződben tiltsd le a Felugró ablakokat.
3. Telepíts bele Adblock Plust, minden böngészőhöz van, bele külső szűrőket (a magyar hufilter, orosz, német, román, kinai is van).
4. Mi volt előzőleg a gépeden? Win7 vagy 8.1? Vissza tudod állítani arra. Mindenképpen az új telepítés lenne a legjobb megoldás.
A valódi kódos Eset Smart Security9 így reagál a Csillagpor weboldalra és a Maxthon böngészőre. Ezt a böngészőt használod? Kínai vírust kaptál.
Az elozo op. rendszerem win7 pro volt. Meg voltam vele elégedve.
Az bánt engem ,hogy már lejárt a win. 10 ingyenes verziója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!