Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kb.3 napja szerintem vírus...

Kb.3 napja szerintem vírus uralkodik a gépemen. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Bővebben: Múltkor le akartam tölteni egy játékot a gépemre csak egy szar vírusos oldalt sajnos kifogtam ezért a letöltés után a kezdő képernyőm jobb oldalán megjelennek ezek a reklámok hozzá kell tegyem még azt hogy random nem csinálok semmit és egy ilyen kínai írású böngésző oldal elindul a gépemen. Windows 10-em van, Eset vírusírtót használok. Mivel lehetne ezt a vírust megszüntetni? Nagy a baj?

#Vírusos gép
2016. aug. 8. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy lejárt? Amúgy meg akkor használj Win7-et, arra 2020-ig van még támogatás. Mellesleg júl. 29-ig ingyenes volt a frissítés Win7/8/8.1-ről Windows 10-re, élhettél volna vele akkor, ha érdekelt...
2016. aug. 9. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, minek vagy kinek hiányzott ez a fél(ig se)kész Windows10. Nekem aztán nem, mert maradtam a Win7-nél és nincs is vele semmi gondom. A gyereknek vettünk notebookot, azon van Win10, kipróbáltam és borzalmasnak találtam. Tabletre biztosan nagyon jó ez a csempés akármi, az egész logikátlan amúgy. Most pedig a sok hibát megfejelték egy rossz frissitéssel is!

[link]

Állítsd vissza a Win7-et és maradj annál. A vírust pedig le lehet irtani.

2016. aug. 9. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:
2016. aug. 9. 11:07
 14/18 mit csináljak? válasza:
Hát nekem is ilyesmi volt de nekem egy kínai gép vírust kaptam ami letörölhetetlen:D egy ilyen kínai gép gyorsítót, és elkellet vinnem gép szerelőhöz mert egy kémprogramot találtak egy csipetnyi mátrix ot. úgyhogy inkább vigyétek el a gépet meg javítani!
2016. aug. 14. 14:37
 15/18 mit csináljak? válasza:

Hát nekem is ilyesmi volt de nekem egy kínai gép vírust kaptam ami letörölhetetlen:D egy ilyen kínai gép gyorsítót, és elkellet vinnem gép szerelőhöz mert egy kémprogramot találtak egy csipetnyi mátrix ot. úgyhogy inkább vigyétek el a gépet meg javítani!

Válasz elküldése

2016. aug. 14. 14:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem egy bootolas segített. Maradok inkább win. 7-en köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. aug. 15. 12:46
 17/18 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a gondom..... Tegnap kaptam be ugyan ezt a kínai fost...... Nem tudom mit tegyek. Nemrudom megnyitni a microsoft edge t sem. A gép kis idő után magától kikapcsol egy kék háttérrel százalékolva hogy mennyi idő van a kikapcsig. Hát ugye ez is virus. Nekem is vannak ilyen kínai vírusos jeleim. Te mire jutottál??????
2016. aug. 26. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha fel tudsz menni a netre, akkor próbáld meg ezt lefuttattni:

[link]

2016. aug. 26. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!