Van egy "logikai. Exe" futó folyamatom, szerintem vírus, hogyan tudom törölni?
Az alábbi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
#3-as (2015-06-29 21:00-kor kelt) hozzászólásában már kifejtettem: vagy csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett; vagy live - rendszerinduláskor CD-ről/USB-ről induló és a memóriából futó - rendszerről/antivírus termékről indítva a gépet
Az előbb említett kérdésben leírtam, felsoroltam a művelethez szükséges eszközöket is.
Elindított csökkentett módban a géped (rendszerinduláskor a BIOS POST üzenetek után azonnal nyomogatod az F8 billentyűt, majd a megjelenő menüből kiválasztod a Csökkentett módot vagy a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget). Ha elindult az operációs rendszer, kikapcsolod a rendszer-visszaállítást. Ezek után letörlöd a "logikai. Exe" állományt illetve használhatsz autonóm kártevőirtókat.
Ha nem sikerülne, vagy nem lenne hatásos, próbáld meg rendszerinduláskor induló antivírus-termékkel.
Ezen lemezképeket vagy kiírod CD-re/DVD-re (a három javasolt CD-író program segítségével) vagy rávarázsolod USB-tollmeghajtóra (ehhez ajánlottam a UnetBootin-t, a Rufus-t vagy a SarduCD-t).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!