Tisztelt Szerkesztők! Kérem távolítsák el a vírusos oldalra irányító hirdetést!?
Nem csak neked van ilyen gondod. Csak ezen az oldalon találkoztam ezzel a jelenséggel Androidról. A telefont többször tisztítottam, minden vackot elvégeztem, amit írtak erre vonatkozóan, de Chrome-ban továbbra is kapom ezeket. (Igaz nekem még csak le sem fordul magyarra, de GYK-n 3 perc után mindig kapom a popupot, hogy Four virus fertőzte meg a telefonom...)
Adblock Browserben valóban nem jön be, de azért elég gáz, hogy egyetlen oldal miatt le kéne mondanom a Chrome-ról.
Kíváncsian várom a fejleményeket ez ügyben.
citromost:
Sem a kérdező, sem én nem kattintottunk hirdetésre, illetve én személy szerint azonnal bezárom az ablakot, ha átirányít véletlenszerűen, olvasás közben. Mivel ez történik. Van, hogy 2 percen belül 3-4x kell újra megnyitnom az előzményekből az utolsó oldalt, ahol tartottam, mert abszolút semmit sem csinálva átirányít, és a .pw domainű oldalon bedob egy alertet, amiben figyelmeztet a kamu fertőzöttségről.
Adblock plugin tudtommal csak rootolt telefonra van. Legalábbis átnéztem rengeteg fórumot és oldalt, legtöbb helyen ezt mondják. Talán Firefoxhoz mintha lenne Androidon is adblock plugin, de ebben nem vagyok biztos. Firefoxot amúgy sem használok.
Kérdező: ha minden kötél szakad, az Adblock Browser valóban bevált. Esetleg nézz utána te is pluginnak, hátha több szerencsével jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!