Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vannak itt google térkép...

Vannak itt google térkép szerkesztők?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az utcánk nevét szeretném feltüntetni a térképen, mert már eltelt több mint egy év, és még mindig nincs rajta. Utána olvastam és ha jól értelmezem, akkor a google térképet a felhasználók szerkesztik. Szóval hiába várom hogy esetleg hivatalból rajta legyen. Tehát elvileg csak annyi lenne a dolgom, hogy a térkép szerkesztőben beírom az utca nevet és egy ellenőrzés után rajta is lesz? Tudom hogy most nem működik a szerkesztés néhány rossz megmozdulás miatt. Csak érdekelne hogy működik a dolog. Én nem szeretnék éjjel nappal szerkeszteni, csak ezt az egyet intézném el. Ilyet is lehet?

2015. jún. 2. 08:52
 1/2 Koplárovics Béci ***** válasza:
Jobb oldalt alul ráklikkelsz a ? ikonra, feljön egy menü, itt van egy hibabejelntés. Ráklikkelsz a névtelen utcára, majd a feljövő ablakban az "Unnamed Rd"-re, átírod, jelented. Kivizsgálják, és pár héten belül jeleznek, hogy módosították.
2015. jún. 2. 10:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2015. jún. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!