Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerkesztők és grafikusokat...

Szerkesztők és grafikusokat keresek! Hol találok?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy hol találhatok informatikai weblapra szerkesztőket és designereket, ezért ide írok. Szerkesztők jelentkezését várjuk a www.mediakritika.atw.hu/ oldalra. Kötelezettség csak annyi van, hogy játékokkal, filmekkel és hardverekkel kapcsolatban kell cikkeket, bemutatókat, kritikákat írni. Reményeink szerint a közeljövőben domainnal is rendelkezni fogunk (pc-nerds.hu), de ennek ellenére kevesen vagyunk. Így várjuk azoknak a jelentkezését, akiknek a gépük bírják az újabb játékokat vagy kitudják ezeket próbálni. Az állandó internet kapcsolat is kulcsfontosságú. Illetve képesek egy-két mondtatnál jobban összefoglalni a látottakat és a tapasztalatokat. Szerkesztők mellett még grafikusok és webdesignerek jelentkezését várjuk. Minden segítséget szívesen várunk! MSN: kazim077@hotmail.com

Köszönettel, a PC-Nerds Team**

2010. jan. 9. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Fizetsz is érte, vagy csak szivességből gondoltad?
2010. jan. 9. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
mondjuk ez egy jó kérdés, mmint a válaszkérdés:D
2010. jan. 10. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak még válasz sem érkezett, "ingyér" valaki legfeljebb hobbiból jelentkezik, mert szereti kipróbálni az új játékokat és elmondja a véleményét róla.

Maga a weboldal nem hiszem, hogy termelne valami profitot.

Mert lényegében csak bemutat valamit. Nem ad el semmit.

Én spec nem értem azokat sem akik amatőr weblapkészítésre adják a fejüket, csinálnak egy statikus oldalt és várják, hogy minnél nagyobb legyen a látogatottság.

A látogatottság nem hoz bevételt a konyhára, tehát ha én pl készítek egy leírást a földigiliszták szexuális életéről akkor nem érdekel, hányan nézik meg naponta, meg, hogy minél többen megnézzék, akit érdekel az megnézi.

Viszont aki valamilyen terméket vagy szolgáltatást próbál eladni annak bizony kell a látogatottság, mert csak úgy jut nyereséghez ha minnél több emberhez eljut a hirdetése. És ha tegyükfel a látogatók 5% meg is veszi a terméket akkor nem mindegy, hogy naponta 200 látogatóból 10 fog vásárolni, vagy 2000 ből 100.

eltértem a témától, bocs, de kikívánkozott belőlem.

2010. jan. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!