Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A jövő operációs rendszerei...

A jövő operációs rendszerei fel ismerik úgy a mappát ha ezzel a módszerrel titkosítom és ki írom lemezre?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=BY_v8PcYeH8

Ugyan ez volna a kérdésem win raral való jelszavas védelemre is. Van egy kisebb fóbiám a mai fejlődési sebességtől. Talán 5-10 év múlva nem is lesz win rar. Pl ha win rarral le védek egy mappát meg lehet nyitni más csomagoló programmal is? pl Winzip?

2016. szept. 20. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
openssl enc -e -aes256 -pass pass:xxx
2016. szept. 20. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is inkább maradnék a jó öreg TrueCryptnél, fájlkonténer formájában. Mellékelném valahova az utolsó előtti változatot a programból és kész. Akkor lehet próbálkozni.
2016. szept. 20. 18:13
 13/17 A kérdező kommentje:
F*s*o*de ezek a programok úgy csinálják meg ahogy kértem? CSak egy t*ves mappa jelszóval el látva. És utána ne keljen program hogy ki nyisd csak a k*bas/ott jelszót kérje amit ha be írok hozzá férhető legyen. És úgy szeretném ki írni.
2016. szept. 20. 19:28
 14/17 kovpet ***** válasza:

"amit ha be írok hozzá férhető legyen. És úgy szeretném ki írni"

Te most trollkodsz?

2016. szept. 20. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

" kovpet nevű felhasználó válasza:

# 5: És szerinted a felhőben nincsenek operációs rendszerek és diszkek? :)"

Szerinted a szervertermekben Pistabácsiék lemezekre írják a feltöltött adataidat és ha kéred, Józsibácsi berakja a keresett lemezt?

Kérdező: Írd ki a winrar-t is, de kódolatlanul. Ha más nem, emulátor mindig lesz. :D

2016. szept. 20. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:

"És utána ne keljen program hogy ki nyisd csak a k*bas/ott jelszót kérje amit ha be írok hozzá férhető legyen" - hát ilyen biztos nem lesz. Ha programmal kódoltad el, akkor programmal kell dekódolni is.

A számítógépek már csak így működnek. Egyébként nem lenne egyszerűbb elásni máriafelsőnél elásni az erdőben egy pendrive-ot? Tudom, tudom, ahhoz meg usb port kell... háát.

2016. szept. 20. 21:31
 17/17 kovpet ***** válasza:

"Szerinted a szervertermekben Pistabácsiék lemezekre írják a feltöltött adataidat és ha kéred, Józsibácsi berakja a keresett lemezt? "

Te miről beszélsz, te túlképzett? A merevlemez kifejezés mond valamit? :) OMG, gyerekeknek nem kellene kommentelniük.

2016. szept. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!