Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez valamilyen vírus vagy más...

Ez valamilyen vírus vagy más irányítja gépem? :S

Figyelt kérdés

Néha így magától az egér mozog össze-vissza, kilép a netből, behozza a start-ot, jobb klikk, vagy van hogy nem mozog az egér...stb. stb.

Már végigfuttattam a gépen egy víruskeresést, de nem talált semmit( nod32-m van)

Most töltöm a az ad-aware -t, nem tudom hogy az segít-e

Nem tudom hogy most mit csináljak :S

Jól jönne a segítség!

2010. ápr. 13. 15:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki másik egérrel.
2010. ápr. 13. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem csodálom.A nod egy rakás SZ@R!!Hiába hirdetik hogy mien király meg zsír én megszívtam vele.Belassult a gépem lefuttattam az Eset smart securityt és nem talált semmit.

Felraktam a Norton Internet Security 2010et FRISSÍTÉS nélkül 5 trójait és 4 vírust talált.Frissítés után még 2 trójait.Akik azt mondják hogy én csesztem el:

-Nem kínai szerverről töltöttem le

-Nem töltöttem hozzá cracket

-Beállítottam a tűzfalát a súgó szerint

-Az ESET.hu ról letöltött próbaverzió volt.

-Nem warezoltam és nem töltöttem le vírusos fájlokat.

2010. ápr. 13. 15:36
 3/11 A kérdező kommentje:

nem az egérrel van a gond..

letöltöttem a norton próbaverzióját, még most vizsgálja a gépet, de nemtudom hogy megtalálja-e, mert most is itt cseszkődik a gép.. már az agyamra megy :/

2010. ápr. 13. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Könnyedén meglehet, hogy települt egy trójai a gépedre és az egyok barátod,ismerősöd,rossz akaród most szivat!Tudomásom szerint a trójaik képesek "átvenni az irányítást más gépe felett"! Ha egy profi csinálná, azt észre sem vennéd! Vigyázz jobban!
2010. ápr. 13. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Valószinűleg nem komoly, csak éppen kellemetlen, valami kis nyomkövető süti (cookie: Trace) szórakozik. Van speciális kis progi, ez megtalálja. Állandó védelmet nem zavarja, naponta frissithető, első frissités után tud magyarul.

[link]

2010. ápr. 14. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:

"Nem csodálom.A nod egy rakás SZ@R!!Hiába hirdetik hogy mien király meg zsír én megszívtam vele.Belassult a gépem lefuttattam az Eset smart securityt és nem talált semmit.

Felraktam a Norton Internet Security 2010et FRISSÍTÉS nélkül 5 trójait és 4 vírust talált.Frissítés után még 2 trójait.Akik azt mondják hogy én csesztem el:

-Nem kínai szerverről töltöttem le

-Nem töltöttem hozzá cracket

-Beállítottam a tűzfalát a súgó szerint

-Az ESET.hu ról letöltött próbaverzió volt.

-Nem warezoltam és nem töltöttem le vírusos fájlokat."

-------------------------

Na ne viccelj barátom, a Fix.tv-n hallottad ezt a hülyeséget? Épp hogy a Norton múlja jóval alul nem hogy a nod32-t, de még egy rakás másik kevésbé híres antivir programot is. Ha nálad ilyen szarul teljesít, akkor valamit elrontottál, engedélyeztél egy scriptet, letiltottad vagy módosítottad a nod32-t, stb...

2010. ápr. 15. 02:10
 7/11 A kérdező kommentje:
letöröltem a nodot majd feltelepítettem a nortont, és nem elmúlt az egérprobléma? de bizony!
2010. ápr. 15. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
És talált valami fertőzést?Vagy teljesen magától, az újratelepítéstől megjavult?
2010. ápr. 15. 20:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak cookie-kat talált, abból is 102-t meg még 2 vmit amit karanténba zárt és aztán nem jelentkezett többé ez a probléma, szóval örülünk :D
2010. ápr. 16. 17:49
 10/11 anonim válasza:

lehet h trójai, van olyan amit a vírusírtók nem is jeleznek!

- nem tapasztalat :P - csak tudom

2010. ápr. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!