Ez valamilyen vírus vagy más irányítja gépem? :S
Néha így magától az egér mozog össze-vissza, kilép a netből, behozza a start-ot, jobb klikk, vagy van hogy nem mozog az egér...stb. stb.
Már végigfuttattam a gépen egy víruskeresést, de nem talált semmit( nod32-m van)
Most töltöm a az ad-aware -t, nem tudom hogy az segít-e
Nem tudom hogy most mit csináljak :S
Jól jönne a segítség!
Nem csodálom.A nod egy rakás SZ@R!!Hiába hirdetik hogy mien király meg zsír én megszívtam vele.Belassult a gépem lefuttattam az Eset smart securityt és nem talált semmit.
Felraktam a Norton Internet Security 2010et FRISSÍTÉS nélkül 5 trójait és 4 vírust talált.Frissítés után még 2 trójait.Akik azt mondják hogy én csesztem el:
-Nem kínai szerverről töltöttem le
-Nem töltöttem hozzá cracket
-Beállítottam a tűzfalát a súgó szerint
-Az ESET.hu ról letöltött próbaverzió volt.
-Nem warezoltam és nem töltöttem le vírusos fájlokat.
nem az egérrel van a gond..
letöltöttem a norton próbaverzióját, még most vizsgálja a gépet, de nemtudom hogy megtalálja-e, mert most is itt cseszkődik a gép.. már az agyamra megy :/
Valószinűleg nem komoly, csak éppen kellemetlen, valami kis nyomkövető süti (cookie: Trace) szórakozik. Van speciális kis progi, ez megtalálja. Állandó védelmet nem zavarja, naponta frissithető, első frissités után tud magyarul.
"Nem csodálom.A nod egy rakás SZ@R!!Hiába hirdetik hogy mien király meg zsír én megszívtam vele.Belassult a gépem lefuttattam az Eset smart securityt és nem talált semmit.
Felraktam a Norton Internet Security 2010et FRISSÍTÉS nélkül 5 trójait és 4 vírust talált.Frissítés után még 2 trójait.Akik azt mondják hogy én csesztem el:
-Nem kínai szerverről töltöttem le
-Nem töltöttem hozzá cracket
-Beállítottam a tűzfalát a súgó szerint
-Az ESET.hu ról letöltött próbaverzió volt.
-Nem warezoltam és nem töltöttem le vírusos fájlokat."
-------------------------
Na ne viccelj barátom, a Fix.tv-n hallottad ezt a hülyeséget? Épp hogy a Norton múlja jóval alul nem hogy a nod32-t, de még egy rakás másik kevésbé híres antivir programot is. Ha nálad ilyen szarul teljesít, akkor valamit elrontottál, engedélyeztél egy scriptet, letiltottad vagy módosítottad a nod32-t, stb...
lehet h trójai, van olyan amit a vírusírtók nem is jeleznek!
- nem tapasztalat :P - csak tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!