Valamilyen vírus van a gépemen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha bekapcsolom a Winamp-ot akkor azt írja,hogy: a Winamp hibát észlelt,ezért leállt.A kellemetlenségekért elnézést kérünk.Akkor kijön egy ki ablakban,hogy hibakeresés,hibajelentés küldése vagy a mégse. És miközben húzom az egeret, megnyílik mindenféle ablak, gyorsan egymásután és ha a mégse-re kattintok akkor egyszer csak eltűnik minden és 1-2másodperc múlva visszajön a kép. Tehát a Winamp-ban nem birok zenét hallgatni. Na és msn-en is igy van csak ott ha a mégse-re kattintok akkor rögtön ledob msn-röl....segítsetek..talán újra kell instalállni...nem régi a gépem...2009. júl. 12. 22:07
1/8 A kérdező kommentje:
bocsi...mikor bejelentkezem msn-re akkora nem az jön ki amit az előzőekbe leírtam,hanem ez: A Windows Live Communications Platform hibát észlelt,ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
2009. júl. 12. 22:15
2/8 anonim válasza:
[link] ezt az egyszer használatos vírusirtót töltsd le futtasd végig.Ezek után se javul akkor újratelepítés!
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlen muszáj azonnal újratelepíteni.Egyébként sem biztos,hogy vírus okozza a hibát.A vipre antivírus pedig nem tartozik a top vírusirtók közé.
Ha mindenképp ragaszkodsz a winamphoz és a messengerher:
Próbáld meg először leszedni a nem működő progikat vmilyen uninstaller alkalmazással(pl revo),majd takaríts ki utána speciális programmal(pl ccleaner),aztán telepítsd őket újra.Esetleg egy töredezettségmentesítés,és részletes vírusirtás/spyirtás sem árthat,de akkor is inkább a meglévő szoftverekkel,csökkentett módban,kihúzott netkábellel.
Ha nem ragaszkodsz hozzájuk,akkor léteznek alternatív szoftverek is,amik szintén nagyon jók(jobbak?) ugyanarra a célra.pl aimp zenelejátszó,alvaros messenger,pidgin,miranda,itunes,jetaudio...
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,de az utolsó válaszadót nem nagyon értettem,mert én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz. A winampom már jó,töröltem és ujratelepitettem...valószimü hogy msn-el is ezt fogom csinálni...és honnan tudnám letölteni az msn és a winamp legujjabb verzióját,??
2009. júl. 12. 22:54
6/8 A kérdező kommentje:
óóó.köszönöm ezt a komoly segítséget...:/
2009. júl. 13. 00:23
7/8 anonim válasza:
Hasznalj linuxot... Vagy ha windowst hasznalsz ajanlom az en megoldasomat ami az hogy maximum 2 napig hasznalom es Symantec Ghostal visszaallitom a rendszeremet 2-3 perc alatt teljesen. Es teljesen tiszta. [Meg nem kene letolteni a virusokat...]
8/8 anonim válasza:
MSN nagy virusgyár, ne használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!