Avast mellé tegyek fel valamilyen vírus irtó-t vagy kémprogram keresőt?
"Avast mellé tegyek fel valamilyen vírus irtó-t vagy kémprogram keresőt?"
Avast helyett tegyél fel valamilyen vírus irtó-t vagy kémprogram keresőt!
AVG, ESET, Kaspersky ajánlott...
Az AVG-nek van ingyenes változata is.
A tesztek szerint az Avast 6-os verziója jó (vagyis a legkisebb rossz az ingyenesek közt)(ha időben kilövöd az amúgy még mindig bugos sandboxot), legalábbis jobb, mint a korábbiak voltak. Megfelelő beállítások mellett ez lassít legkevésbé (AVG sem annyira vészes, de annyival nem ad többet, hogy megérje váltani).
Ami ajánlott mellé: Malwarebytes Anti Malware
+ Eset Online Scanner rendszeres lefuttatása,
+ egy jó tűzfal.
Avast már 2 hónapja SZAR!
ESET Smart Security a legjobb (és ingyenes)
1. lépés (ha érdekel)
Töröld le az Avast-ot a "Programok és szolgáltatások" alatt.
2. lépés
Töltsd le innen az eredeti programot: [link]
3. lépés
Kér majd tőled egy licenc kódot felhasználónévvel. Azt itt találsz (eredeti kód. ESET.hu küldi email-ben.): [link]
Használata, ha valami nem menne: [link]
szia...
nekem avast6 van+egy karbantartó saját tűzfallal az iobittól az awc pro verziója tökéletes a 2 kombója sztem....kb egy éve semmi gond a géppel.awc.-nek saját tűzfala is van.persze az hogy mit szeretnél használni nagyban függ a géped teljesítményétől és attól is hogy mire használod...én sosem játszok,bár sokat töltök le,de közösségi oldalakon sem vagyok soha.szóval sztem az avast egy jó pro ver. karbantartóval jó alternatíva lehet átlagos felh.-nak.:-)üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!