Valaki ismer ilyen vírust?
Figyelt kérdés
Indavideón épp egy videót néztem (anime , de ez mind1) és egyszercsxak a gép teljesen megfagyott.. a hangszóróban megakadt a hang .. mint amikor beakad egy lemez zúgott... a gép semmilyen parancsra nem reagált.. az egész teljesen meghalt.. most vagyok kibe kapcsolás után.. ez egy vírus lenne ami kihat hardverre? lehet valami HDD hiba volt , viszont nem tudom valaki aki tapasztalt irhatna valamit.. :D teljesen befagyott a gép.. mintha a ram megmaradt volna és a hdd meghalt volna.. viszont kibe kapcsolás után minden mükszik..2016. márc. 12. 12:01
11/16 A kérdező kommentje:
lemez ellenörzést már csináltam a leges legelején.. egyedül a töredezettségmentesités ami furcsa. mivel egyedül ott láttam bajt . viszont már azis dolgozik.. az nem lehet egyébként , hogy windows 10 hiba volt? , az nem lehet hogy szektorhibám van , és odaforgott a vinyó?:D
2016. márc. 12. 23:17
12/16 anonim válasza:
Hardver ellenőrző programot az EVEREST Home Edition-t ajánlom, magyar nyelvű program és folyamatosan nyomon követheted a hardverek aktuális állapotát! :)
Vagy pedig szétnézhetsz az Everest gyártójának, Lavalys honlapján, ahol válogatni lehet a hardver ellenőrző alkalmazások közül! :)
13/16 anonim válasza:
14/16 A kérdező kommentje:
felraktam a 2.20-as home editiont. :D nézem is köszönöm az ajánlást.
2016. márc. 12. 23:31
15/16 A kérdező kommentje:
, hogy tudok hardverellenörzést inditani a home editionba?:o segitenél? akár privátban is megfelel ^^
2016. márc. 12. 23:36
16/16 A kérdező kommentje:
egyébként minden adatot tökéletesen leir a meghajtomról.. és minden adat jó és pontos.. sehol nem látok hibát. :D
2016. márc. 12. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!