Ismeritek ezt a vírust? Mennyire agresszív?
Figyelt kérdés
Fölraktam a gépemre a win 10-et, és egy noname oldalról töltöttem le hozzá aktiválót. Amikor aktiváltam, elkezdett hozzá különböző programokat letölteni a gépre, mindegyiknek kínai, vagy valamilyen mandarin nyelven volt a neve.
Hozzá volt a gépemhez csatlakoztatva egy pendrive, át másolhatta magát a vírus rá?? Mennyire agresszív?? Van a gépemre föl telepítve egy másik op. rendszer is, átmásolhatta magát rá??
Tudom, hülyeséget csináltam, kérem az összes ilyen hozzászólástól kíméljetek.
2016. márc. 3. 15:38
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2016. márc. 3. 15:49
3/3 anonim válasza:
Tisztelt kérdező!
Ipor Sircert kiegészíteném még azzal, hogy le kell szedni HIVATALOS oldaláról az Adware Cleanert és a Malwarebytes Anti-Malware FREE programokat és kiírtani a kártevő programokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!