Bármilyen honlapot hívok be Firefoxon, az ESET vírust jelez. Mit tehetnék?
Segítsetek, kérlek! Nem értek ehhez!
Kis ideje a másik gépemen nem tudok (nyugodtan) netezni. Nyitva volt a freemail, és a facebook. De nem volt megnyitva semmilyen levél a freemailben, szóval nem töltöttem le onnan semmit... A facebookon is egy hivatal facebook oldala volt megnyitva. Ennyi.
Hogy jöhetett így vírus?
Illetve ami fontosabb, hogy most mit tehetnék?
Lelassult minden, majd az ESET próbaverziója riasztott. Bontottam a netet, az ESET végigellenrzött, talált 3 kártevőt elvileg egyet megtisztított, kettőt törölt...
Valami
"módosult win32/Bundled.Toolbar.Google.C veszélyes alkalmazás" volt, amit jelzett.
Később újra behoztam a netet, és bármilyen oldalt akarok azóta behozni, mindenre mond valami csúnyát az ESET, trójai, meg injector, meg ilyesmi.
MIndig szakítom a netet... de most már felrobbanok. Ez így nem mehet.
Olyan ,mintha magával a Firefox-al lenne baj. Persze nem tudom zöldfülű vagyok hozzá.
Kérlek segítsetek!
Mit csináljak????
nincs probléma, pontosabban az ESET-nél volt probléma:
ha frissíted a vírusdefiníciós adatbázist, az segít?
"Az ESET azt nyilatkozta az Indexnek, hogy már folyamatban van a riasztási szintek helyreállítása, és órákon belül helyreáll a rend. Nagyon fontos: a hiba biztonsági kockázatot nem okoz.
"A 2016. február 29-én a délelőtti órákban megjelent 13102-es vírusdefiníciós adatbázisban található webhozzáférés modul túlzottan szigorú szűrési beállításai miatt bizonyos weboldalak esetén tévesen riasztást jelez."
Tegnap délben teljes modulfrissitést küldött az ESET, de napi frissitést nem. Az csak sokkal később érkezett.
A "Bundled" pedig egy átkozott fertőzött Toolbar, jogosan tiltakozik ellene.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!