Valaki ismer ilyen vírust?
Figyelt kérdés
Indavideón épp egy videót néztem (anime , de ez mind1) és egyszercsxak a gép teljesen megfagyott.. a hangszóróban megakadt a hang .. mint amikor beakad egy lemez zúgott... a gép semmilyen parancsra nem reagált.. az egész teljesen meghalt.. most vagyok kibe kapcsolás után.. ez egy vírus lenne ami kihat hardverre? lehet valami HDD hiba volt , viszont nem tudom valaki aki tapasztalt irhatna valamit.. :D teljesen befagyott a gép.. mintha a ram megmaradt volna és a hdd meghalt volna.. viszont kibe kapcsolás után minden mükszik..2016. márc. 12. 12:01
2/16 A kérdező kommentje:
bövebben ? hdd , proci , ram?
2016. márc. 12. 12:14
3/16 A kérdező kommentje:
vagy csak egy szektor hiba?
2016. márc. 12. 12:15
4/16 anonim válasza:
Tisztelt kérdező!
Azt javaslom, végezz teljes rendszerellenőrzést bármilyen vírusírtóval (amilyened van), emellett indítsd el a Malwarebytes-ot is!
Ha egyik program nem talált fertőzést, akkor lemez ellenőrzést kell végrehajtani, valamint töredezettségmentesítést! :)
Látnod kell a vizsgálatok során, hol van a hiba!
Remélem, tudtam segíteni? :)
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi , már virusirtást csináltam.. most fogok tördezeettség mentesiteni. :D köszi az ötletet gondolkoztam rajta.
2016. márc. 12. 23:09
6/16 anonim válasza:
Na, ennek örülök, hogy aktívan keresed a hibát! :)
Vírusírtód talált valamit?
Milyen víruskergető progid van?
7/16 A kérdező kommentje:
6/ töredezettség volt a C, azaz elsődleges particion. :D lehet segitett a mentesités? azóta nem volt ilyen baj :D viszoont nagyon megköszönném ha irnál nekem egy hardver ellenörző programot ^^
2016. márc. 12. 23:12
8/16 A kérdező kommentje:
Eset smart security 9 eredeti :D
2016. márc. 12. 23:13
9/16 A kérdező kommentje:
minden héten szoktam egy teljes viruskeresést csinálni . mivel a mai világban kell is . és nagyon ritkán virusos a gépem mert tudom mit csinálok + programozónak tanulok szinte reggeltöl estig itt ülök évek óta.. :D
2016. márc. 12. 23:14
10/16 A kérdező kommentje:
6%* bocsi nem 6/ . elirtam :D
2016. márc. 12. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!