Garanciális linuxos laptopra rárakhatom garancia vesztés nélkül a windows-t?
A gyári OS jobbára használhatatlan , csak azért van telepítve , mert kötelező , ugyanezért van egy halom FreeDos-os gép is.
Debian userként mondom , a Linux nem való mindenkinek. Azoknak való akik saját érdeklődésből hajlandóak újat , teljesen mást kipróbálni és beletanulni a használatába. Ezért én többnyire azokra a kérdésekre válaszolok és ajánlok disztrót ahol a kérdező önként adja Linuxra a fejét. Okés , van néhány disztró amelyekhez nem kell szinte semmi tudás , de mivel az ilyen disztrók (#ubuntu , mint) nem a stabilitásukról híresek , kétesélyes az eredmény a kezdő usernek: vagy beválik vagy nem.
A Linux platform előnyeinek a kihasználáshoz - a user tudásától függően - már azért kell tanulgatni , ami nem fog mindenkinek tetszeni.
#12.Vannak olyan userek akiknek még Windows-t sem ajánlanék.Nekik külön kéne valami olyan OS ami mindent magától csinál.Mivel mind2 OS-hez kell valahogy érteni.Linux-hoz jobban,win-hez kevésbé...
Debian stabil de ahhoz valóban kell érteni,én mondjuk kitartottam a jelenlegi disztró mellett és nem menekültem vissza a Win-re.Inkább kitartás és rengeteg Google-zés kell...
Minden ember a saját sorsának kovácsa. Ha a kérdező a leírtak ellenére is marad a saját véleményénél azaz ő dolga (épp úgy mint a következménye is). Mi elmondtuk a pro/kontra érveket ebből már mindenki szabadon eldöntheti, hogy mit választ...
Az már más kérdés, hogy egyetértünk-e vele vagy sem! De ez meg a mi dolgunk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!