S. O. S! Hogyan lehetne megszabadulni ettől a vírustól?
ADblock Plust felrakod google chrome-ba.
Avasttal teljes rendszervizsgálatot futtatsz, de előtte a beállításokban a PUP érzékenységet maximálisra állítod.
A fájlokat tegeye karanténba, majd onnan törölje ki őket. Utána ha még mindig nem jó, akkor egy rendszertöltéskori vizsgálatot futtatsz, itt a PUP-t a maximumra állítsd. Ezt megvárod míg végez. Ha ez sem hat, leszeded a NOD32-t a próbaverziót és azt lefuttatod. Én is hasonlóba futottam bele tegnap.
Mindent telepíteni, akar, amit még csak ki sem lehet xelni. És a feladatkezelő sem látja.
Tegnap az avast a rendszertöltéskori vizsgálat során 47 fájlt helyezett karanténba, majd este még volt egy roham, amikor netezés közben dobálgatta fel, hogy ezt és ezt blokkolta. Ma reggel NOD32 leszed, lefuttat eddig 12-t talált, meg amit én futtatok ott 5-öt.
Rendben, köszönöm.
Leszedtem még az AdwCleanert és a Malwarebytes Anti-Malware programokat is, ezeket is futtatni fogom az Avast után. A PUP-ot nem állítottam be, mert már 5% a teljes vizsgálat, és nem szeretném elölről kezdeni, mert akkor sosem lesz vége. Igen, sok mindent telepítget a vírus és a Google Chromeban is mindig új lapon megnyit valami h*lyeséget.
Ezt futtasd le, rendet tesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!