Hogy tudnák megszabadulni ettőla vírustól?
Szinte bármilyen oldalra lépek, az Avast jelez, hogy vírust talált, és az alábbi ablak urgik be:
Lefuttattam egy teljeskörű víruskeresést, talált is egy fájlt, amit letöröltem. Ezután felajánlotta, hogy bootoláskor lefuttat még egy keresést. Ezt is elfogadtam, és talált még 23 fáljt. Engedélyeztem a kitörlésüket, ám néhánynál azt írta, hogy az archívum formátuma ezt nem teheti lehetővé. Mindezt még a bootolás előt csinálta, vagyis elméletileg még több bejárása van, mint ha csökkentett módban futtattam volna keresést, és mégsem tudta ezeket kitörölni, s felteszem, ez a néhány fájl lesz a ludas, a többi inkább csak lassította a gépet. Hogyan tudnám leszedni? A C: meghajtón volt, vagyis végszükség esetén leformázhatom, de ha van más megoldás, akkor nem folyamosnék ehhez.
próbáld ki ezt a programot.
#1: Hát igen, de ha van más megoldás, először talán azt.
#2: Köszi a tippet, de legjobb tudomásom szerint az antivírusokat nem lehet csak úgy törölgetni, mert minden gyorsítótárba stb. kissé beeszik magukat, és onnan nem jönnek ki, s ha jön egy új antivírus, akkor a régi darabjaival kiütik egymást, s az nem jó. Kérlek javíts ki ha tévedek, illetve ajánlj valamit, NOD32 kivételével, régi rossz tapasztalatok. AVG ill. Kasperskyről hallottam, hogy jók.
#3: Köszi, de ha jól látom, ez azokat szúrja ki, amiker a vírusírtó nem. Nos, az enyám kiszúrja, csak leszedni nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!