Az alábbiak közül melyiket javasoljátok? (ESET Smart Security még belefér, de az Avast Internet Security-t már drágának találom. )
Avast Free + Comodo Firewall Free
ESET Smart Security 8
Illetve olvastam, hogy Avast mellé jó, ha van Malwarebytes (free anti-malware). ESET Smart Security mellé is szükség van erre?
Ezt értsem úgy, hogy az Eset-re "szavazol"? :)
Egyébként hogy érted az, hogy "nincs, de nem árt, ha van". Valami tapasztalatot vagy érvet tudnál esetleg megosztani?
Nem vagyok informatikus, csak egy egyszerű felhasználó, de szeretném a gépemet biztonságban tudni, viszont tudom, hogy azt sem tesz neki jó, ha "túl sok" programot pakolok fel, ezért szeretném tudni, hogy mi a kellő optimum.
igen, arra szavazok, nem kell feltelepíteni ha nem akarod, megvan nélküle az ember, főleg akkor ha óvatosan telepít, nem nézz meg minden vackot a neten stb.
ha nagyon "félsz", akkor havi egyszer elég elindítani, és ellenőrizni vele + -ban a gépet(Eset mellet, és nem csak optimalizált módban, hanem teljeskörű/alapos(vagy hogy nevezik))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!