Prototype53 kérdése:
Milyen vírusírtókat ajánlotok Avast-on kívül?
Figyelt kérdés
Avastot használok de szerintem van egy vírus a gépemen amit nem lát... Ingyeneset és jobbat tudtok? Vagy fizetőset törtben?2015. febr. 6. 20:48
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
törtet meg nem érdemes használni, abban bármi lehet mint a boltban levő croissant -ban mikkor eltéved a pultban ^^
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Jokka1 már leis töltöttem :) Eddig egész jó. Nemhiszem hogy az Avast teljes vizsgálattal a vizsgálat negyedénél átvizsgált volna 10020000 fájlt.
2015. febr. 6. 23:01
6/8 anonim válasza:
Belinkeltek neked egy nem csak elavult,de hasztalan,leggyengebb ingyenes "virusirtot"...Tajekozodj kicsit a felol mit sikerult felraknod!
Annal mindegyik virusirto jobb,plane az Avast Free! Amit tanacsoltak ESET termeket azt tedd fel,eredetin hasznalhatod ujsag koddal! Vagy maradj Avastnal,az jobb mint az MSE!
7/8 anonim válasza:
+1 szavazat az ESET-re, hosszú ideje használom, nekem nagyon bevált.
8/8 anonim válasza:
ESET Smart Security. Kódokat találhatsz a neten és ha lejár, keress újat és örökké használhatod, ha mindig új kódot adsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!