Melyik vírusirtót ajánlanátok? Avast vagy Avira (esetleg ESET Nod32)? Aki szerint más a legjobb, várom az ötleteket.
Otthoni laptopra, win7 rendszerre melyiket ajánlanátok leginkább (aki tud, szívesen olvasok 1-2 érthető indokot)
Avast! (free) vagy Avira (free)
Illetve, hogy mennyi pluszt ad, ha ezeknek nem a free verzióját alkalmazza az ember?
ESET NOD32 alaplicense-szel jobb ezeknél a free programoknál?
A fenti linkeken megnézheted a különbségeket a fizetős és ingyenes verziók között.
Spam-védelem, adatvédelem, védett zónában intézheted a pénzügyeidet, tűzfal.
Az ESET - és néhány más AV is - magazinos kóddal ingyenesen használható, csak sűrűbben kell megújítani.Előnyt jelenthet a magyar nyelvű támogatás.
Jelzem üzleti felhasználásra használom a gépeim Win7-el (azaz minden legális rajtuk) és a következőket tapasztaltam, cirka 10-12 év alatt:
Avira-ról nincs infóm, soha nem használtam.
Avast free -> évekig használtam, jó volt, kicsit fapados, de hát ingyenestől mit várjunk, legtöbb ügyfelemnek ezt ajánlom, akinek általában az első dolga a szoftveren spórolni.
Avast Pro -> 1 évet fizettem elő rá, amit ígértek azt tudta, jobb volt, mint a free egy fokkal, nem vette le az erőforrásokat nagyon és rendben volt a gépem. Azért csak egy évet használtam, mert kaptam egy jobb ajánlatot, lásd lentebb.
Eset NOD32 -> éveken át használtam, előfizetéssel, probléma mentes volt, most is ez van fent! Különbséget nem érzékeltem az Avast Pro-hoz képest. Amiért szeretem: vannak rá igénybe vehető kedvezmények.
Mindkét termék EU-s!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!