Ennyire semmit nem érne az Avast?
Nem tudom, mi lehet nálad a baj. Anno azért váltottam Avast!-ra, mert az AVG nem találta meg azt a néhány száz vírust, ami szépen terjedt a gépemen. Mindegy, hosszú sztori, régen volt, lehet, azóta az AVG is tök jó. Én évek óta Avast!-ot használok és nagyon meg vagyok vele elégedve. Emellett azért használok Malwarebytes Anti-Malware-t is, néha lefuttatom. Mindkettőből ingyenes verziót használok.
Amúgy az Avira által talált dolgok konkrétan mik voltak?
Mindennap futtatok ccleaner-t, ez alap. Ezért sem hiszem, h tracking cookie-k lennének.
Én Spyware Terminátort használok, de gondolkoztam h kipróbálom a Malwarebytes Anti-Malwaret.
Az AVG nekem nagyon nem jött be.
A legtöbb ADWARE, azon belül BrowseFox, CrossRider, OpenCnady, vmilyen Agent, Secret Souce. Egy csomó gyanús fájl. Igazából egyik sem vírus, de eléggé lefogták a gépet.
Uccsó kösz a tippet, most egyelőre elvagyok az Avirával, de ha visszatérnék az Avasthoz majd kipróbálom úgy, ahogy mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!